5 Ocak Hastanesine Doğum Ünitesi

6 ADET TEK KİŞİLİK ÖZEL SDL ODASI

Sağlık Yayın: 05 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 05.03.2024 22:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

Adana 5 Ocak Devlet Hastanesi Başhekimi  Uzm. Dr. FatihTepe, Doğumhane Ünitesi nin bölge halkının hizmetine sunulmasının mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başhekim Uzm.Dr. FatihTepe, “Öncelikle bölgemizin büyük ihtiyacı olarak gördüğümüz Doğumhanemiz halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Adana’nın en yeni hastanesi olarak bugün hizmete sunmaktan büyük mutluluk duyduğumuz Doğumhane Ünitemizle birlikte Bakanlığımızın bize belirlediği hizmet rolümüzde vermemiz gereken tüm hizmetleri veriyor duruma geldik. Doğumhanemizde tam donanımlı 6 adet tek kişilik özel SDL odamız bulunmakta olup 7/24 hizmette olacaktır. Bölgenin tek devlet hastanesi olarak hizmetlerimize yenilikler katarak Adana halkının tanı ve tedavi ihtiyaçlarını yerinde çözme gayretimiz devam edecek.“ dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.