AGSYD Yönetimi’nden Vali Dr. Elban’a ziyareti

VALİ DR. ELBAN'DAN BAŞARI DİLEĞİ

Spor Yayın: 09 Mayıs 2023 - Salı - Güncelleme: 09.05.2023 13:07:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Anadolu Gazetecileri ve Spor Yazarları Derneği Genel  Başkan Yardımcısı ve Adana Şube Başkanı Mustafa Boz, beraberindeki yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Adana Valisi Dr. Süleyman Elban'ı makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede güven tazeleyen AGSYD Adana Şube Başkanı Mustafa Boz ile yönetim kurulu üyelerinin de eşlik ettiği ilk ziyaret, Adana Valisi Dr. Süleyman Elban’a yapıldı.

Vali Elban, güven tazeleyen AGSYD Adana Şube Başkanı Başkan Mustafa Boz’u ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek görevlerinin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Anadolu Gazetecileri ve Spor Yazarları Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Şube Başkanı Mustafa Boz ile beraberinde ki Adana Şube Başkanvekili İsa Ekici, Adana Şube Başkan Yardımcısı Mustafa Can ve Haydar Şengül ile Adana Şube Yönetim Kurulu Üyesi Şeyda Turaçlar hazır bulundular.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, Başkan Boz, dernek hakkında bilgiler sundu. Adana Sporunun ve güncel konuların konuşulduğu sohbette, Vali Dr. Elban ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.