Eczacılar ‘Bahar Kahvaltısı’nda buluştu

ECZ. YALBUZDAĞ, “BİLİMİN IŞIĞINDA, TOPLUMUN KALBİNDEYİZ”

Yaşam Yayın: 05 Haziran 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 05.06.2023 11:03:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Adana Eczacı Odası (ADEO) Yönetimi, 14 Mayıs Bilimsel Eczacılığın kuruluşunun 184’üncü yıl dönümü nedeniyle düzenlediği geleneksel ‘Bahar Kahvaltısı’nda üyeleriyle bir araya geldi.

BİZ BÜYÜK BİR CAMİAYIZ

Çukurova Kulübü’nde gerçekleşen Bahar Kahvaltısında bilimin ışığında, toplumun kalbinde, ilacın olduğu her yerde olduklarını ifade eden Adana Eczacı Odası (ADEO) Başkanı Ecz. Ö. Mürsel Yalbuzdağ, yönetim kurulu adına yaptığı açıklamada “Bu yıl 14 Mayıs Bilimsel Eczacılığın kutlama etkinliklerimizi yaşanan deprem nedeniyle kısıtlı yaptık. Pandemi sonrası maruz kaldığımız depremde 44 meslektaşımızı, 21 Eczacılık Fakültesi öğrencimizi ve teknisyenimizi, 50 binin üzerinde yurttaşımızı kaybetmek canımızı çok acıttı. Adana Eczacı Odası olarak ‘Hatay Bölgesi Koordinatör Oda’ görevini üstlendik. Türkiye genelinde aksatmadan ilaç temin  hizmetimizi 7/24 sürdürdük. Deprem bölgemizde de Sahra Eczanelerimiz ile halkımızı ilaçsız bırakmadık. Bundan sonra da inşallah bu tarz acılı günler yaşamayız. Biz eczacılar her türlü zorlu koşullarda halkımızın yanında, yaralarına merhem olmaya hazırız. Böylesi özverili çalışmamızı İstanbul Eczacı Odası düzenlediği ‘Meslek İçi Onur Ödülü’ programında bize teşekkür plaketi vererek onurlandırdı. Biz büyük bir camiayız. Çok büyük sorunların üstesinden geliriz. Yaşanan depremde de bunu gösterdik.” dedi.

AİLELERİMİZLE BİR ARADA OLMAK BİZLERİ MOTİVE ETTİ

ADEO Başkanı Ecz. Yalbuzdağ, “Bizler her türlü zorlu koşullarda mesleğimizi eczanelerimizde icra ederken ailelerimizde bizlere destek verdi. Güzel havada bu güzel mekanda meslektaşlarımız ve aileleriyle bir araya gelmek hepimize iyi geldi. Ailelerimiz bir biriyle kaynaşırken bizler de meslek dayanışması gösterdik. Bu birliktelik bizleri birazda olsa motive etti. Biz eczacılar yaşamın her alanındayız. Olmaya da devam edeceğiz. Bahar Kahvaltımızı organize eden arkadaşlarıma ve katılan tüm meslektaşlarıma teşekkür ederim.” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.