Gönülden Gönüle Sesler Korosu Sezon Açılışını Yaptı

MÜZİĞE GÖNÜL VERENLER BURADA

Sanat Yayın: 14 Ekim 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 14.10.2024 15:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Gönülden Gönüle Sesler Korosu, mini bir kutlamayla açılışını yaptı.

Müziğe gönül vermiş farklı meslek gruplarından kişilerin şarkı söyleyerek sanata katkı sağladığı Gönülden Gönüle Sesler Korosu, 2024-2025 yılı sezonunu açtı. Çalışmalarını Çukurova Belediyesinin Emekli Dinlenme Evi’nde Şef Özgür Sarıçam ile gerçekleştiren Tülay Yılmaz yönetimindeki topluluk, açılışlarını da aynı yerde küçük bir kutlamayla yaptı. Açılışa Adana Korolar Federasyon Başkanı Zafer Hallaçoglu, Savaş Oytun ve Okay Şenel katıldı.

Gönülden Gönüle Sesler Korosu yöneticisi Tülay Yılmaz, yeni sezonda çok yoğun çalışacaklarını ve müzik severlere unutamayacakları bir konser vermeyi planladıklarını belirtti. Yılmaz yaptığı açıklamada “Burada müziğe gönül vermiş birçok arkadaşımız var. Hepsinin de sesi çok özel ve çok güçlü. Bu da koromuzu olumlu etkiliyor. Birlikte şarkılar söylemek, etkinlikler gerçekleştirmek bizlerin en büyük motivasyonu. Bu enerjimiz seyirciye de yansıyor ve her konserimizden mutlu ayrılıyorlar, bunu görmek de bizleri çok mutlu ediyor” dedi.

Koro Şefi Özgür Sarıçam, Sanat camiasının birbirine destek olması gerektiğini, güzel işler yapmaya çalıştıklarını, yapanları da desteklediklerini ifade ederek konserleriyle yeni sezona merhaba dediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.