Başkan Kocaispir Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu

DUA VE TEŞEKKÜR ALDI

Siyaset Yayın: 07 Aralık 2023 - Perşembe - Güncelleme: 07.12.2023 15:58:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, ara vermeden sürdürdüğü esnaf, vatandaş ve mahalle buluşmaları kapsamında bu kez de Dede Korkut, Güzelevler, Serinevler, Cumhuriyet, Kışla ve Akdeniz mahallelerini ziyaret etti, ilçe sakinlerinin taleplerini dinledi.

Sık sık esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerilerini bizzat dinlemeye özen gösteren Başkan Kocaispir, Dede Korkut, Güzelevler, Serinevler, Cumhuriyet, Kışla ve Akdeniz mahallelerinde hemşehrileriyle buluştu.

Keresteciler ve Mobilyacılar sitesi ile Karşıyaka Semt Pazarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde esnafla buluşan Başkan Kocaispir, yöre derneklerine de ziyaretler gerçekleştirdi. Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı, Konyalılar ve Ereğliler Kültür ve Dayanışma Derneği ile 19 Mayıs Gençlik Eğitim ve Yardımlaşma Derneği’nde dost meclisine katılan Başkan Kocaispir vatandaşlarla samimi sohbetler gerçekleştirdi.

Gittiği her mahallede her yaştan vatandaşın yoğun ilgisi ve sevgi gösterisiyle karşılanan Başkan Kocaispir, Yüreğir’de 4 buçuk yıllık görev süresinde yaptığı çalışmalar ve projeler hakkında bilgi vererek talep ve önerileri dinledi. Vatandaşlar da Başkan Kocaispir’e ilgisi ve yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.