AK Parti İl Yönetiminden ATB Yönetimine İadei Ziyaret

KENDİ İŞLERİMİZİ YAPARKEN ÜLKE EKONOMİSİNE DE KATKI SAĞLIYORUZ

Ekonomi Yayın: 17 Ekim 2023 - Salı - Güncelleme: 17.10.2023 10:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

AK Parti İl Başkanı Ozan Gülaçtı ile beraberindeki heyet Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç ve yönetimine iadei ziyarette bulunarak ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda Adanayı daha ileri taşımak için istişarede bulundular.

OZAN GÜLAÇTI, “ORTAK AMACIMIZ; YAŞADIĞIMIZ ŞEHRE KATKI SAĞLAMAKTIR”

AK Parti İl Yöneticileri ile birlikte ATB Yönetimini ziyaret eden Başkan Ozan Gülaçtı, Adana Ticaret Borsası’nın Adana ekonomisinde önemli bir yer tuttuğunu ifade ederek “Sizlerin ve üyelerinizin başarısı ortada; çalışmalarınız bizlere güç kattığı gibi şehrimizin, bölgemizin ve ülkemizin kalkınmasına da güç katıyor. İşleyişi ile Adanamıza çok modern bir kompleks kazandırmanız takdire şayan. Bu nedenle bizler için çok kıymetlisiniz. Yönetimimizde sizden de üyelerimiz var. İnancım şudur ki; işini iyi yapan insanlar temsil ettikleri her makamda başarıya ulaştığı gibi artarak yükseliyor. Yönetim kadromuzda bu başarıları yakalamış kıymetli arkadaşlarımız var. Sizlerin de bizlerin de ortak amacı yaşadığımız şehre katkı sağlamak. Hepimiz kendi işlerimizi yaparken ülke ekonomisine de katkı sağlıyoruz. Cumhurbaşkanımızın emrinde ülkemizin gelişmesi için elimizden gelen çabaları gösteriyoruz. Kentimizin sorunlarını tespit edip, çözmede bakanlarımız ve milletvekillerimizle birlik beraberlik içerisinde davranıyoruz. Ömer Çelik bakanımız Adana için büyük şans. Niyetimiz halis, amacımız belli. O yüzden şehrimizi kalkındırma yolunda hep beraberiz. Önceliğimiz şehrimizi hak ettiği büyüklüğe eriştirmektir. Bu yolda inancım tamdır. Sizlerin desteğine, beraberliğimize çok ihtiyacımız var. Sizlerin tecrübelerinizden, bilgi birikiminizden her zaman faydalanmak istiyoruz. Misafirperverliğinize sonsuz teşekkür ederiz.” dedi.

ŞAHİN BİLGİÇ, “ADANA HAKETTİĞİ YERE BİRAN ÖNCE GELMELİDİR”

Adana Ticaret Borsası Meclis Başkanı Osman Bağış, YK Başkan Yardımcısı Sabahattin Yumuşak, YK Üyesi Şahin Güneşer ve Genel Sekreter T. Gökhan Öztürk’ün de hazır bulunduğu ziyarette AK Parti İl Yöneticilerinin teşriflerinden memnuniyetini ifade eden ATB Başkanı Şahin Bilgiç, makamlarda hoş seda bırakmanın önemine değinerek “Adanamıza hizmet etmek hepimizin ortak amacıdır. Adana hak ettiği yere mutlaka gelmelidir. Bunun için sıçramanın tam vaktidir. Türkiye’nin tarımda en önemli merkezi Çukurova’dır. Üyelerimiz Çukurova tarımına, tarımsal sanayisine, hayvancılığa hizmet edip ticaretini yapan insanlardan oluşuyor. Ekonomiye katma değer sağlamaya devam ediyorlar. ATB olarak biz yönetimimizle, meclisimizle, çalışanlarımızla seferber olmuş durumdayız. Tüm gayretlerimiz Adanamız içindir. Türkiye’de ticaret borsacılığı en iyi yapan borsaların başında gelen entegre Ticaret Borsasıyız. TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu borsa binası yapacaklara ‘önce gidin Adana Ticaret Borsasını görün, öyle plan yapın’ diyor bu bizim için bir gururdur. Bir başka gururu da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden ‘Modern ve Teknolojik Entegre Ticaret Borsası Kompleksi Projesi’ ile birincilik ödülünü almak oldu. Ayrıca TABADER’den “Yılın Kuruluşu” ödülünü aldık. Tüm bunlar işini severek yapmanın eseridir. Bizler bugün bu makamlardayız ama bugün seçilmiş gibi heyecanla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Adanamız, bölgemiz ve ülkemiz için iyi olacak her işte, her konuda yer almaya hazırız. Size ve yönetimdeki arkadaşlara çalışmalarında başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Adana Ticaret Borsası Kompleksi gezildi. ATB Başkanı Bilgiç, AK Parti il Yönetimine ATB’nin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.