İYİ Partili Büyüköztürk, Şaşmaz’ı Başdanışman atadı

Rakibini Başdanışman yaptı

Siyaset Yayın: 21 Mart 2023 - Salı - Güncelleme: 21.03.2023 11:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

İYİ Parti Adana İl Başkanı Dr. Birol Büyüköztürk seçimde kendisine rakip olan Duran Hakan Şaşmaz’ı Başdanışman atayarak, siyaset dünyasındaki tüm dengeleri alt-üst edecek, belki de Adana tarihinde şimdiye kadar yapılamayan bir birliktelik örneği gösterdi.

“SİYASETE FARKLI BOYUT KAZANDIRDILAR”

İYİ Parti Adana İl Başkan Adayı Şaşmaz, geçtiğimiz günlerde Başkan Dr. Büyüköztürk’ü makamında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulunmuştu. Bu ziyaret, partinin her kanadında olumlu karşılık bulunca, işi bir adım ileri götüren İYİ Parti Adana İl Başkanı Dr. Birol Büyüköztürk, Duran Hakan Şaşmaz’a ‘Başdanışmanlık’ teklif ederek örnek bir davranış sergileyip, siyasete farklı bir boyut kazandırdı.

Teklife olumlu karşılık veren Şaşmaz’la il binasında tekrar bir araya gelen Başkan Dr. Büyüköztürk, atama yazısını imzalayarak, “Niyet hayır olursa akibeti de hayır olur. Bizim için, seçimin bittiği saatte rekabet bitmişti. Artık İYİ Parti’yi mecliste ve Adana’da birinci parti, Cumhurbaşkanlığında da değişimi sağlamak için omuz omuza çalışma vakti” diye konuştu.

“AKLI SELİM DAVRANDI”

İYİ Parti’de küskünlüğe yer vermeyeceğinin altını önemle çizen Başkan Dr. Birol Büyüköztürk, “Birçok insan böyle bir durumda nefis yapar, geri durur. Nefis yapmadığı için, bu işte gerçekten aklı selim davrandığı için Hakan kardeşime teşekkür ediyorum. Bu gerçekten güzel bir meziyet. İnsani olarak da güzel bir meziyet. Zaten, Hakan kardeşim, insan olarak da sevdiğim bir isim. Hem Birol Büyüköztürk olarak hem de il başkanı olarak memnuniyet duydum. Beraber çalışmamızın Adana’ya ve İYİ Parti’ye olumlu katkı sunacağına inanıyorum. Bu katkının da inşallah Türkiye’de İYİ Parti’yi mecliste birinci parti, Cumhurbaşkanlığı seçiminde değişimi sağlayacağına, ayrıca bunda da Hakan Kardeşimin emeğinin olacağına inancım tam” diye konuştu.

“SEÇİMDEN ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKACAĞIZ”

Önemli olanın İYİ Parti’nin hak ettiği yere gelmesi olduğuna vurgu yapan Duran Hakan Şaşmaz da, gençliğinin verdiği enerji ve teşkilattaki deneyimini en iyi şekilde kullanacağı sözünü vererek, “Çok adaylı seçim yaparak, demokrasi örneği sergilediğimiz il başkanlığı seçimi sonrası, kazanan İYİ Partimiz oldu. Başkanımız Dr. Büyüköztürk’ün kısa sürede yaptığı çalışmaları takdir ediyorum. Başdanışmanlık gibi onurlu bir görev verilmesinden onur duydum. Adana Teşkilatı olarak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçiminden alnımızın akıyla çıkacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın” şeklinde konuşarak, İYİ’lerin arasında olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.