HALİL NACAR İTİRAZINI YAPTI

Nacar, "Yasal süreci takip ediyoruz"

Siyaset Yayın: 02 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 02.04.2024 14:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News
Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir belediye başkan adayı Dr. Halil Nacar, ilçe seçim kuruluna itirazını yaptı.
Yasal süreç içerisinde demokratik hakkını kullanan Dr. Halil Nacar, 71 bin 101 oy alırken 12 binden fazla oy ise geçersiz sayıldı.
 
YASAL SÜRECİ TAKİP EDECEĞİZ
Dr. Halil Nacar, “Seçimleri tamamlamış bulunmaktayız. Bizleri destekleyen tüm hemşehrilerime canı gönülden teşekkür ediyorum. Başkanlık seçimlerinde 12 bin 939, Meclis üyeliği seçimlerinde ise 14 bin 319 adet geçersiz oy tespit edildi. Ayrıca bizim yaptığımız incelemelerde seçimlerin sandık tutanaklarında aritmetik hatalar tespit ettik. Bunlardan dolayı kanuni ve hukuki çerçevede seçimlerimize itirazımızı yaptık ve sürecin en yakından takipçisi olacağız. Kesinleşecek seçim sonuçlarından sonra çıkan kararın Yüreğir’imize, Adana’mıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.