Seyhanlı Miniklerin Tiyatro Heyecanı

ÇOCUKLAR İÇİN KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ÇOK ÖNEMLİ

Eğitim Yayın: 17 Ekim 2024 - Perşembe - Güncelleme: 17.10.2024 23:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Seyhan Belediyesi kreşlerinde eğitim gören 5 yaş grubu çocuklar, Seyhan Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularının sergilediği “Mıstık ile Fıstık” adlı oyunu seyretti.

Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyunu Seyhan Belediyesi’nin kreşlerinde eğitim gören 5 yaş grubu minikler ve onlardan sorumlu olan öğretmenler birlikte izledi. Oyun boyunca kahkahaları eksilmeyen minikler, Seyhan Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularının performansını ilgiyle izledi. Oyuncuların dans sahnelerinde onlara katılan çocuklar oturdukları yerde dansa eşlik etti. Oyunun ardından tiyatro oyuncuları ve oyunu seyreden minikler hatıra fotoğrafı çekildi.

Çocukların eğitiminde kültür ve sanat etkinliklerinin büyük önem taşıdığını dile getiren Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, “Gürselpaşa, Yeşilyurt, Tellidere, 2000 Evler ve Yeşiloba kreşlerimizde bizlere emanet edilen çocuklarımız, güvenli bir ortamda eğitim alıyorlar. Aynı zamanda bu tür kültür ve sanat aktivitelerine katılarak hem sosyal hayata katılmış hem de öğrendiklerini sanat yoluyla pekiştirmiş oluyorlar. Bu tür etkinlikler kreşteki her yaş grubu çocuklarımız için devam edecek” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.